Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas whiskey med utspädda tårar

Tänk om alla droppar av den dyra whiskey

som du liksom honung låter smeka din strupe

var tårarna hos alla dem du svek

alla dem du lurade med ord som sammet

för att krossa deras liv som salt i morteln

tänk om alla dropparna av den dyra whiskey

som du låter smeka dina sinnen

var tårarna hos alla dem som du brände

i själen med falska ord

då skulle den väl smaka ganska bittert

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 02:10



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
härlig
dina ord framgår
och det var fint skrivet
tycker jag.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~