Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kul



Leenden spridas

munnar förvridas

glada miner

utan viner

äkta komik

allvarsolik

verklighetsflykt

verkligt omtyckt

rolig historia

stollig gloria

gycklarens värde

lyssnarens glädje.

© Boa Berg
2005-05-14
19:03




Fri vers av Boa Berg
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-05-14 19:05



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
kul var det att läsa denna dikt...det rinner som vatten på tungan...Bravo skrivet!
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg