Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tumult utanför "Gröne Jägaren" på Söder hade avstannat i en ögonblicksbild just när jag passerade.


Götgatan, torsdag e.m.

En man på trottoaren
vilar tryggt under vaktens knä;
stum, men med vild blick
och ett egendomligt
skarpskuret ansikte.
Hans profil dröjer kvar
i minnet.

Blir man så?




Fri vers av Fader Magnus VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fader Magnus
Fader Magnus VIP