Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orakel

hon måste format dina spår långt innan du tagit dem

hon måste känna varje ord ditt hjärta bär

hon kan varje svar på dina frågor

hon bär din spegelbilds mystik

ditt orakel från en svunnen tid

din hemliga själasyster

hon måste andats dina andetag förut långt innan du fanns

hon måste sökt dina svar innan de blev frågor

du bär hennes minnen i ditt hjärta nu

hon var en del av dig

ditt andra jag

ditt orakel från en annan tid

hon bär dina tårar som en slöja

din vishet som sin gåva

hon är din gudinna från en annan tid

hon följer dig som vinden

som kärleken

alltid ,som ditt öde

hon känner dig.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-12-10 22:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gåtfull, beslöjad och poetisk.
Mycket vacker
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~