Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kysser främlingar

Så enkelt att möta mjuka läppar

kyssa och försiktigt bara prova

sig fram

så enkelt att bara känna rysningar

efter skinnet

att bara känna någons kyss mot min mun

men när jag kysser främlingar

kan ingen kyss

smaka så sött av honung såsom dina

ingen kyss kan vara så äkta

som din

så när jag kysser främlingar

önskar jag mig dina läppars

kyssar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 02:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mysigt om pussandets ädla konstart...........
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~