Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insatt om utsatt debatt




Tomma ögon

I dina ögon
inget ljus

levande livlösa
färgade grå
beslöjade
frånvarande
men nära ändå

du tiggde vid min sida

en slant
ett mynt
någonting

du kvinna
som passerade
bredvid mig
runt omkring

jag mötte dina ögon
såg tomhet såg mej själv

det är så svårt att sova
i min mjuka säng ikväll

07.12.10




Fri vers av Lena Renman
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-11 12:15



Bookmark and Share


  Eline.P
En stark dikt som griper om och rör djupt. \"jag mötte dina ögon såg tomhet såg mig själv det är svårt att sova i min mjuka säng ikväll\".
2007-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Det finns tiggare som skall näpsas.
2007-12-12

    ej medlem längre
ett ögonblicksiaktagelse som berör...
2007-12-12

  katt.inc
En upplevelse som etsar sig fast, liksom din dikt.
2007-12-11

    Maria Malm
Tomma ögon minns man..
2007-12-11

  Maria Zena Viklund
det mest fasansfulla jag vet är tomma ögon inget gör mig mer ont, bra skrivet!
2007-12-11

    papillon
Ytterligare en stark text med en mycket elegant och träffande avslutning. Klapp,klapp!!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman