Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Promenaden genom lögnerna

Det är någonting i luften
som gör att du glöms bort
små partiklar av kärleksrus
trots att våren är månader bort

Vet inte vem som ljuger för vem
alla vet ju det orubbliga svaret ändå
vi kommer sitta och grubbla tills vi dör
inget att gömmas och skämmas för

Decemberregnet berättar sin våta sanning
det finns ingen framtid för oss här
välkammade tevefrisyrer har skrämt bort
lusten att vara impulsiv & spontan

Rädslan att bli sist kvar i rummet
tar över känslan att lämna det först
nytorkad färg på väggarna
gör att luften inte känns igen




Fri vers av J P
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-12-11 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P