Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag läste dina minnen

Jag borde kanske låtit dina brev få gulna

låtit dina minnen blekna bort i skenet av det gamla

men jag kunde inte göra det

bakom varje brev jag läste för mitt hjärta

mötte jag en människa som jag

en människa med stundom hjärtat dränkt i tårars flod

en människa med stundom kärlekens hand i sin

jag borde kanske låtit dina brev  få gulna

låtit dina minnen blekna bort

men mitt hjärta ville läsa dina ord

finna svaret på sin fråga om vem du var

dina brev och dina minnen

nu är de allt ett hjärta har

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 17:33



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart skrivet!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~