Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

Jag håller andan, känner hur hjärtat stannar upp.
Kroppen skriker efter luft, men jag har inte orken,
inte kraften, inte viljan att fylla lungorna med luft ännu en gång.

Jag darrar till och tar ett snabbt andetag.
Om jag bara kunde hålla andan för evigt.




Fri vers av Ampellilja
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur