Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill säga Hej då, men ändå fortsätter jag att säga Hej!

Jag vill släppa
men greppet är fast

Jag vill gå
men din famn lockar

Jag vill ha en annan
men tjatar om dig


Du har förgiftat mig
jag är inte drogfri
från ditt gift
ännu

men tiden kommer
när saker och ting
går precis som jag


vill




Fri vers av caraa
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 22:45



Bookmark and Share


    Noomi
känner igen..
tyvärr blir det inte alltid som man vill
men det blir snyggt skrivet..
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa