Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under akropolis klippor

 

under akropolis klippor  ,föddes vi nakna och enkla som aldrig förut

under akropolis klippor kysste vi bort all änglans makt

under solens heta öga möttes våra kroppar i en våg av kärleken

där mitt i det vackraste

föddes vår kärlek ,när månen lyste skimrande

dina varma händer mot mitt skinn

där under akropolis klippor

magin har aldrig varit mer än då

explosion i själens kärna när vi möttes där i natten

under akropolis klippor




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~