Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgiven

 

 

Hon hade blivit gammal sen sist
Huden på händerna var torr och
något skrynklig
Sin kropp orkade hon inte riktigt bära upp
med samma stolthet som hon drömt om
när hon var yngre
I hennes ögon kunde jag se att
stoltheten över sig själv
hade hon ännu inte upplevt
En aning uppgiven verkade hon vara
- det lät så när hon talade
som om hon givit upp tanken på
att livet kan vara mer än oro och bekymmer

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-12-12 15:00



Bookmark and Share


  glittertindra
ett liv fyllt av oro syns på hållningen... lite sorgsen text om ett ack så vanligt människoöde...
2007-12-12

  Rosmarin
sorgset men fint tecknat litet porträtt
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo