Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta har en plats för dig

någonstans i mitt hjärta
finns en plats som tillhör dig
någonstans i min själ
finns en plats som längtar
efter din kärlek

den mitt hjärta saknar
någonstans i mitt hjärta
finns ett rum för dig
en plats för kärleken
för allt du ger

jag vill vakna med dig nära
med din ömhet här och nu
det finns ett rum för dig
här hos mig

 

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-12 18:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker- du har fångat den där \"ett rum i mitt hjärta- känslan på ett bra sätt.
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~