Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotusblomma


Lotusblomma slingra dina rötter
likt en tunga
kyss jorden med din kraft
liksom du kysser mina sinnen
Lotusblomma dofta liksom kärlek
starkt och sött
Lotusblomma du som är honung för
min själ ,värme för mitt hjärta

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~