Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska låta håret falla

jag ska låta mitt hår falla
ner mot jordens ansikte
jag ska låta mitt hår falla
som regnet föll igår
jag ska låta mitt hår falla

för att veta hur det är
att möta världen naken
för att veta hur det är att ha
förlorat en del av sig själv
för ett tag

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-12-12 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~