Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnhimlen min älskade

det här är min sång till dig
du den starka viljans vingar
du den ledande vindens hand
du min styrkas väg
det här min sång till dig

du min stjärnhimmel
i nattens tysta viskanden
du min lyckans ros
det här är mina ord till dig

du som är dyrbarare än
det renaste silke ,du som är
äktare än äkta guld för mina ögon
det här är min sång til dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 00:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~