Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är en nykysst ängel

natten är ännu nyfödd
likt gudinnan utav morgondimman
natten är ännu skörare än glas
havet är ännu spegeln som
formar dina bilder av dig själv

två orädda människor
mötas i mörkret
lyckliga och starka
törstiga efter livets berusning
mötandes här och nu

natten är ännu skör som blommans blad
ännu är den rädd som en nykysst ängel
ännu är den mjuk som en hand av dun

två människor
mötas under månens sken
mötas i mystikens blåa ljus
precis som denna natten nu

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-12-13 00:46



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Bara rubriken var hur fin som helst!
Gillar hela texten, den är fin och vackert skapad :)
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~