Tema: Fantasi
Modell: Tomas Fröberg
Fotograf: Cecilia Lind Bäckström

 

Ratad och rättad av Niklas Bäckström

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Tema: Fantasi
Modell: Tomas Fröberg
Fotograf: Cecilia Lind Bäckström

 

Ratad och rättad av Niklas Bäckström




Ofrivillig Mona Lisa *

 

 

Stilla nu, lilla hjärtat
Vackra saker dom står alltid still

Jag vill att du andas
men inte för mycket!
Vad tror du jag har snaran till?

Rädd för tejp? Du får hållas
På det sätter så sluter du tätt
Ögonbindeln
den gömmer din blick
och syns inget har ingenting skett


Om den röda fägen är kärlek
och om ondska är svart, vad är vitt?

 

Jag vill inte göra dig illa
så still nu, hjärtat mitt

 

 




Fri vers av sorgsen
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-13 01:06



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Nu är jag med på tåget. Ta ut svängarna i bilderna, låt tankarna leva på toppen av känslorna. Spännande och lycka till.
2008-11-08

  Banehallow
bdsm liknelsen är lyckad. beskriver en lockelse och läggning med oväntat djup. jag gillar hur du blandar starka bilder med motsägelsefulla ord, positiv kärlek med negativ.
2007-12-14

  Fredrik P. VIP
...och mycket magi
strålar ut från den
fantastiskt fina bilden,
glömde jag att säga.
2007-12-13

  Fredrik P. VIP
magiskt erotisk
kärlekspoesi...
om tvång och
frihet...Bra!
2007-12-13

  Michaela Dutius
En text som fångar men stöter bort- intressant.
Väl skriven
2007-12-13

    Trast
Intressant text.
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen