Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemliga stigar

hemliga stigar
vi trampar tillsammans
smygande timmar
när vi möter livet
famlande förut
funna nu

vackra vi skapar
ögonblickens skönhet
kysser dagen
älskar vår egna plats
och våra hemliga stigar
våra blickar som formar
oss så

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~