Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en klänning för dig

jag ska sy dig en klänning
av minnernas tyg
jag ska väva in all min kärlek
i det tyget
jag ska sy dig en klänning
av styrkans väv
för att du aldrig ska tveka

jag ska sy dig en klänning
av drömmarnas tyg
foga den samman
med en obristbar tråd

jag ska ge dig en krona
av livets blomster
en krona att bära med
styrkans mod

jag ska ge dig en ring
utav gyllene glädje
allt för att ge dig min
innersta kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 01:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärleksful- vacker!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~