Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till haiku


Den ensamma ensamheten


Om alla ensamma kom tillsammans

så ensam

ensamheten då skulle bli




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-13 06:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hjärtevarmt tack skinkdiamond för din fina kommentar.
Och en riktigt God Jul
2007-12-24

    skinkdiamond
ohh, vad fin! lite mystisk sådär..
2007-12-23

  drakbruden VIP
Så finurlig och så sann!
2007-12-15

  Eline.P
Skön och finurlig tanke...visst måste det vara så?
2007-12-14

  Mia Marcus
så sant... ;) /mia marcus
2007-12-14

  KristinaE
.. ja, härligt \'poem\' som andas optimism.
2007-12-13

    forskaren
Vad annat: Applådåska!!!
Tacksam för detta bOKMÄRKE!!! tACKKK!!!
2007-12-13

  Madde69
Finurlig tanke!
2007-12-13

  Yvonne
Absolut. Fin tanke.
2007-12-13

  rebecca d VIP
ja, det var fint sagt. Det värsta är att när ensamma kommer tillsammans, brukar de inte släppa in nån...det är ju tyvärr mer komplicerat än det att man är ensam....
2007-12-13

    Maria Malm
Den skulle helt enkelt upphöra att existera.
2007-12-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett så bra förslag
om alla i det tog tag
så skulle ensamheten
försvinna i ett drag!
U*T*M*Ä*R*K*T!!!!!!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius