Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonfrid

Andas in morgonfrid

känner

värmen inombords faller nära

där

själen lyfter i nuet

när

lugnet talar om tystnad.

Känner

hjärtats slag slå i nuet

där

tankarna om nuets känsla infinner

får

ljusen att  brinna

i nuet.




Fri vers av Lindizz
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-13 11:25



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet
2007-12-17

  issac.a.m
underbart..
2007-12-13

  Lejonhjärtas poesi
Underbara ord är detta:
\"själen lyfter i nuet
när
lugnet talar om tystnad\"
Vilken ljuvlig morgonfrid, så vackert!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz