Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen från dig



Vill bara vara nära känna värmen
värmen från dig gör mig lugn
den rymmer så mycket av kärlek

mellan oss två

Min hand i din känns liten och tunn
men i din vet jag att den är stark

tillsammans vi två

I dina ögon speglar jag mig och ser
ser att kärleken råder oss emellan

vi har varandra

Hjärtan som fogas samman till ett
ger syre till varandra

mitt hjärta är ditt

När du vänder min blick mot din
kysser mig hett med lidelse
jag är förlorad ännu en gång


i dig







Fri vers av sunnanvind
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-20 20:50



Bookmark and Share


  Jer
Mycket kärlek rymmer i dina ord.
2007-12-30

  Thommy
Så vackert, en njutning att läsa.
2007-12-24

  Lejonhjärtas poesi
Underbar njutning i denna värme!
2007-12-21

    Lindizz
Underbar och härlig text.
2007-12-21

    Maria Malm
Värme och glädje i texten.
2007-12-20

  prinscess VIP
mycket vacker och kärleksfull
2007-12-20

  Michaela Dutius
Mycket vacker
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind