Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggliv


Drömmarna
de där ljusa, andlösa
levde du någonsin med dem?
Nuddade vid livslustskyar
log när tiden kom

Längtansblick
den som smeker livet
värmde den någonsin din syn?
Ljushetslycka lyfte själ
strålande mot skyn

Tanken dör
en kort sekund
rör vid sluten själ
Viskar sorg
när insikt slår
livet svalt ihjäl




Fri vers av Lindah
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-15 20:12



Bookmark and Share


  Alexander VIP
gillar dikten. mycket kraft bakom den.
ser moln snabbspolas förbi när jag läser dikten..
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah