Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä av dig sorgen

Kom klä av dig sorgen
här hos mig
tårarnas mantel ska inte
längre tynga dina axlar
kom klä av dig ensamhetens
klädnad ,jag ska skänka
dig min inre värme

kom klä av dig din tvekan
här hos mig
tvekans tyg ska inte längre
vara kölden mot din kropp
jag ska värma dina sinnen
jag ska laga ditt spräckta hjärta

kom klä av dig nattens ångest
hos mig
dess klädnad ska inte tynga ditt bröst
dess röst ska inte plåga dina öron

kom klä av dig sorgen
här hos mig
jag ska torka dina tårar
varje dag och natt
tills du kan le igen




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 01:30



Bookmark and Share


    eva m h
Tycker om!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~