Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du?

Vem lagar alla mina drömmar
som gått i kras?

Vem reser mig upp
när jag faller?

Vem sätter tillbaks
leendet på mina läppar igen
och får mitt hjärta
att smälta?




Fri vers av Stjärnöga
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-14 01:40



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Skall göra vad jag kan min sköna!...
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga