Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag får jag stå ut med fördomar och ord som gör väldigt ont i mig. hittade en väldigt opassande video där man driver om sjukdomen http://www.youtube.com/watch?v=OttCHvRZd4o


Min sjukdom Min Stolthet

Jag har en sjukdom

som gör mig rädd,osäker,men inte mindre människa för det

jag har en sjukdom

som folk kan bli rädda för men den smittar inte

Epilepsi skadar inte andra utom mig själv

Folk tar för givet att jag är Fysiskt och Psykist olabil att klara av vardagliga livet

Att jag inte är som vem som helst

Jag får stå ut med fördomar och kommentarer dagligen

Underlättar inte situationen det minsta

När dom inte ens försöker lära sig eller förstår sjukdomen

Den är inte mitt liv den är en del av det

precis som Han

precis som Hon

precis som Du

Vem är du som har rätten att döma mig för att jag drabbats av något

som du oxå kan göra?

Kan du sätta dig in i mitt liv? Vill du prova för en dag

Efter ett anfall tror jag inte du vill det igen.

Men för mig är det en del av mig

det är jag

Min sjukdom Min stolthet




Övriga genrer av infected_heart
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-14 01:44



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
och jag som i min godtrogenhet trodde att det inte längre fanns fördomar mot ep
2008-01-10

  Bissen
Japp, din sjukdom är en del av dig, min sjukdom en del av mig... det gör oss inte till sämre människor, snarare starkare... Det är hemskt att världen sägs ha utvecklats så mkt men en del av världen trycker ändå ner andra...
2008-01-06

  To
Fördommar. Tyvärr får man försöka stå ut med endel fördommar för finns det inga fördomsfria människor. Det som är tråkigt är när folk inte vet att det är fördommar. Bra att du berättar om sjukdommen. Bra beskrivet.

Gillar tydligheten och formuleringen \"Den är inte mitt liv den är en del av det
precis som Han, precis som Hon, precis som du.\"

Exakt

Blir glad av slutet som också är titeln
\"Min sjukdom Min stolthet\"
2008-01-03

    sleepwalking
Otroligt bra skrivet och jag önskar
att alla som säger något om den
sjudomen, eller någon annan för
den delen, fick läsa det här.
Riktigt bra gjort!!
2007-12-14

    Lindizz
Mycket starkt förmedlat, du är värdefull precis som du är.
2007-12-14

    ej medlem längre
Talande text. Tyvärr så finns det ju så många fördomar och förutfattade meningar här i världen.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart