Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt som handlar om
att förstå andra

och aldrig mobba någon




Låna mina skor

Låna mina skor
du ska få mina skavsår
du ska få känna mina
spår, följa mig

Låna mina skor
du ska få mina skavsår
du ska få vandra mina
vägar

Du ska få möta världen
som jag ser den
som jag möter den
låna mina skor
du ska få mina skavsår
du ska möta dom jag möter

se världen genom mina
ögon
möt det jag får möta
på min väg

Låna mina skor
prova en dag som jag går

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~