Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även rännstenen bär blommor

Det växer blommor
ur rännstenens vatten
det växer rosor ur
öknens sand
det växer kärlek ur
ett brustet frö

det växer hopp ur
en vissen blomma
kärlek ur tomma ögon
 

rännstenen är också
vägen till ett paradis
dess blommor är också
vackra med vår kärleks hjälp
det växer blommor ur
rännstenens vatten
med styrkans hand som vakar

det vet jag ,det vet du

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 02:29



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant och vackert!
2007-12-14

  Michaela Dutius
Mycket vacker och med en rytm som flyter på ett skönt sätt när man läser den högt
2007-12-14

    eva m h
Fin!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~