Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargflockens dotter -eller styrkans gudinna är född

Där under månens beslöjade sken
möter du vargflockens dotter
stark som urträdets rötter
vacker som eldröd vallmo

där under nattens stjärnor
möter du styrkans gudinna
hon är orädd som vargens furstinna
hon är vild liksom forsens brus

en kvinna så vacker
som sagans förtrollning
så fri som örnen i skyn
så varm som eldens lågor
hon ska leda dig rätt i natt

ridande på marornas ryggar
slåss hon med kärlekens spjut
för att befria din natt från rädslans makt
för att strö glitter över drömmarnas bro

hon ska vara ditt skydd
din gudinna
denna styrkans ljus
den vargflockens magiska ros

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 03:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en helt underbar dikt som jag bara älskar, ser du hittat rätt med testraderna snyggt, jag applåderar o bokmärker!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~