Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken ropar tillbaka

förlös ditt blinda hjärta
gråt ut din smärta
vägen är hård
vandringen svår
men förlös ditt blinda hjärta
kärleken ropar tillbaka
den vill möta dig här
och nu

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~