Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och tårarna

 

 

känner den varma
salta
tåren
visserligen efterlängtad
men
det var inte för din skull
jag ville fälla den

du

som sa att du inte överger

du

som sa att du förstår

du

som ville torka mina tårar av längtan

du

ger mig orsak
att vilja gråta

och det gör mig
så arg




Fri vers av Jojo
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-14 10:01



Bookmark and Share


  somepeoplesearchforever
:) vacker.. känns som olycklig kärlek där jag befinner mig just nu.
2007-12-16

  Patrick K
vacker poesi i hård och sorgsen form, det gillar jag!
2007-12-16

  © anakreon VIP
Snyggt och uttrycksfullt
Carl-Erik
2007-12-16

  Hans w-art Westlund VIP
bra skrivet.. med en twist på slutet.. det gillar jag
2007-12-16

  glittertindra
dessa tårar... tur de finns ändå för att släppa ut allt som gör en besviken och arg... bra skrivet...
2007-12-14

  Rosmarin
glömde: dessutom är det en jättebra textform med \"du/som sa...\" upprepat flera gånger
2007-12-14

  Rosmarin
åh vad jag gillar slutet, det känns så befriande!!!

just det...ARG! det är precis det man ska bli när man blivit sviken av den som velat hjälpa

då är man på rätt väg

BRA BRA!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo