Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Fredrik som blev knivskuren utanför McDonalds natten till lördaegen den 8/12-07. R.I.P <3


R.I.P <3

Jag fattar inte hur man kan
Döda en oskyldig människa
Döda en människa som
Inte gjort något ont någonsin

Jag fattar inte att man
Får ha kniv på sig
Vart är polisen när man behöver dem?
Men det som har skett har skett

Nu har ännu ett livsljus slocknat!




Övriga genrer av idahandersson
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 23:13



Bookmark and Share


  Bortklemad
Tyvärr så slocknar de alla :/
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson