Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en längtan

.........
.........
som är min


men måste jag då

utesluta
resten av samhället

.........

för att våga göra
det jag önskar

eller skulle
andra följa mig?

Ge oss hän
i en galen
uppslupen dans

Utan förutbestämda steg

bara ledsagade av

rytmen

i nuet

i livet

bara i natt?




Fri vers av Nic
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic