Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta konst -eller bara en tavla ur livets galleri?

längs vägen går vi två
ser på varandra ur dimmans ridå
två leenden möts en sekund
ur röken på en cigarett
föds ett minne från en natt på kafé
ur dimmans ridå
föds scenen ur en film från då

är detta äkta konst
eller en tavla ur livets galleri
vem får se våra inre bilder
vem ska möta det vi mötte då?

längs vägen går vi två
ser på varandra ur dimmans ridå
musiken ekar ännu
leendena etsas fast

äkta eller falsk?

konst eller en tavla ur livets galleri

kyss mig så vi får vi nog se

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-12-15 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~