Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En simtur under stjärnorna

Låt oss ta en simtur under stjärnorna
bara du och jag
låta vattnet smeka lent på huden
känna doften av syrén
låt oss ta en simtur under himlens ögon
låt natten beundra oss äkta

för jag vill dansa med virvlarna
jag vill leka med havets mystik
så låt oss ta en simtur under himlens ögon
låt oss födas under månens leende
och vara så äkta vi är

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~