Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räknar stjärnorna

Medan du sov räknade jag stjärnorna
på himmelen som föll mot jorden
medan du sov försökte jag uttala
de stumma orden
jag aldrig vågar säga när du hör

medan du sov smekte jag ditt hår
du trodde kanske det var vinden
medan du sov räknade jag
timmarna när stjärnhimlen lyser
som vackraste guld

medan du sov försökte jag
uttala de stumma orden
som jag aldrig vågat säga när du hör

att du är vacker och jag älskar dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~