Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få dagar, lätt räknade




Det fanns dagar då de kom till mig som kära vänner

som slår sig ner med sin kaffekopp

i min längtande soffa

då de flödade fram och fällde sina fantasifulla kronblad

i min famn

fast de dagarna var lätt räknade

och till sist tog de slut

och det gjorde inspirationen också...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 09:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Lakonisk vemodig sorgsen- griper tag i mig.
Skickligt poetat
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis