Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


I istid och otid

historieböckerna kommer snart tillbaka
för att hämnas, göra allting fult
jag har förbrukat all vår kärlek
längtar tillbaks till vår plats i solen

finns det mer rum för dig och mig?
dom säger vi lever olika liv
men jag känner hur du andas här
kanske är det böckerna som
fläktar när du bläddrar vidare

ett tomrum bland applåderna
varför kan vi inte uppskatta?
istället för att hata oljudet
som händerna för
när hyllningssången skrivs om oss




Fri vers av J P
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P