Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns det igen?


Sista hållplatsen


Med lugna puckar
Långsamt juckar
Den invandes lördags nöje

Sänder signal
om van och trivial
Kärlek likt ett åtlöje


Slentrianiskt kärleks liv
Utan varma motiv
Är sista anhalten innan

Allting är slut
Inget är som förut
Sprucken är kärlekshinnan…




Fri vers av LassO
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 17:52



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*ler* lördagkväll...hehe...
Snygg lite lagom bitter dikt!
2007-12-16

    Nattviol
nog är det så..
om man nöjer sig
med det vill säga!

dock, bra poetat
2007-12-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Här var det bitande kylslaget! Usch. Jag är glad att jag slipper dela den tillvaron med någon \"lördagsjuckare\". Bra beskrivning av hur det kan se ut för många. . . .
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO