Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Dig kan jag vänta en livstid och länge än så


Jag väntar på Dig

Ser tårarna blandas med snön som faller

Dina steg som lämnar avtryck i snön

Dina händer som skakar

Ditt blod som rusar i ådrorna

och Ditt hjärta som fullkomligt värker


Men jag väntar på Dig

tills tårarna frusit till is på Dina kinder

tills Dina fotsteg smällt bort tillsammans med snön

tills Dina blåfrusna händer tinar i takt med att vårens knoppar slår ut

tills Ditt hjärta slutar värka


och kan släppa in mig

till Dig

där jag vill vara

för evigt


Jag väntar

på det


en evighet.




Övriga genrer av LillaL
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 23:24



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket fint skrivet. Bra!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LillaL