Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet såhär

Såhär är det
du vet
sådär

när det
inte blir mer
än var det var

men jag trivs hur det är
blir bra så
blickar framåt
hur det blir

det är bra såhär




Övriga genrer av Scartissue
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue