Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar står ditt glömda jag

Dörren är lämnad på glänt
lyset till hjärtats rum är tänt
en bok med urryckta sidor
med smärtans ord ligger på ditt bord
mina händer har rört den många gånger
känt doften av din kärlek
känt doften av din värme

dina brev är som lövtunna
fjärilsvingar mot min hand
lästa många sömnlösa nätter
mången tår har smekt dem

din stol står vid sitt bord
liksom du och jag en gång var ett
liksom vi en gång var så nära

tills du gick din väg
tills du tog all din kärlek och lämnade
mitt hjärta med tårarna som sved
med frågorna som kanske aldrig
kan få svar

och kvar hos mig
finns ditt kvarglömda jag
din kärlek som var så stark
kvar hos mig finns din
ömhet och din värme
kvar som en filt som sveper
om min kropp om natten

kvar hos mig finns du
och ditt kvarglömda jag

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~