Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens andetag famnar mig

Under dina mjuka vingar
är jag en älva som leker
med daggens första droppar
på ett grästrå i morgonens
första andetag

under dina mjuka vingar
är jag en droppe regn
som landar på ditt hjärta
som smeker din själ
med min innersta kärlek

under dina mjuka vingar
är jag en fågel ,fri som vinden
jag är famnad av din kärlek

under dina andetag
är jag en droppe av det
vatten som du badar i
en droppe av den längtan
du bär

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-12-15 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~