Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en eldröd blomma i sitt korpsvarta hår

Där stod hon
likt en förtrollad fe
med en eldröd blomma
i sitt korpsvarta hår
med ögon som brunnar
man kan trilla i

där stod hon med
ett leende som smälter is
hon var vacker som en hägring
för dina ögon
hon var som tagen ur en
magisk saga

där stod hon med
en eldröd blomma i
sitt korpsvarta hår
där stod hon med sin kärlek
som blomblad på en brudsäng

där stod hon med
ett förvirringens trollspö
för att få dig glömma
allt du hört och sett
med en eldröd blomma
i sitt korpsvarta hår

med ett leende som
ger ditt hjärta feber
med en magi
som får dig förtrollad
så som få




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 00:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~