Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är det jag tror

Säg mig du vilsna
vet du var ditt hjärta
går i nattens mörker
vet du vars dina steg
bär dig i nattens
mörka dimma

säg mig vet du vilsna
vart skuggorna tar dig
där du går bland
trasiga människor

för att tända en eld
som kan värma
den som fryser
för att smeka den kind
som tårarna smekt

säg mig du vackra
vart nattens famn
bär dig i denna stund
när du skriker ett namn
kanske till någons hjärta
kanske till någons själ

det är det jag tror på

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-12-16 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~