Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom de trasiga människornas ögon

jag har sett världen
genom de trasiga människornas
ögon

jag har känt kylan
genom den naknes kläder
jag har känt hungern
genom den hungriges svält

mött natten genom
den vilsnes ögon
därför ska jag
hålla din hand när du
är rädd att falla

jag ska lägga mina
armar om dig
när du tror att
världen saknar kärlek

jag ska tända dina
ögon när gnistan
nästan slocknar
för jag har sett världen
genom de trasiga
människornas ögon

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 01:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tycker mycket om den - det är viktigt att låna ögon ibland
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~