Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar den här känslan.


Så långt man kan komma

Låt mig lindas in i konturer
Av mina målade drömmar

Låt mig bada i färger
Av mina starkaste känslor

Låt mig bli fjäderlätt
Känna vindarna bära mig

Låt mig snurra oändliga varv runt jorden
Genom alla sorters väder

Låt mig blunda
Slippa behöva orientera mig

För var jag än hamnar så vet jag
Att jag har hamnat rätt

Och snälla
Låt mig aldrig tappa taget
Om luften

Och tappa känslan
Av atmosfären





Fri vers av Pascali
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 22:16



Bookmark and Share


    Candyflesh
Underbart Underbart Underbart!
Och jag förstår precis känslan, när du beskriver den så väloch vackert.
2008-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt vackert, P!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Pascali