Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:03

God morron.

ni förstår det är jävligt synd om mig ibland,
fatta hur jobbigt det är när kroppen kombinerar mensvärk, migrän och komplexhysteri under några få korta dagar varje månad?
dam you kropp dam you to hell.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-12-16 15:03



Bookmark and Share


    crapcat
mmm
jag fattar
det är jävligt synd om mig med
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema