Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan inte bli mer än så här en sån här dag...


I vakuum är du alltid min vän




I min värld är inget som det ska
För i din värld är jag bara jag
Mina tankar ska försvinna
Och jag återvänder aldrig som en vän
För tiden har fångat mina skärvor
Samlat ihop dem i ett vakuum på andra sidan månen
Får jag tid till mig själv
med dig på en annan planet
gungar vi i slutgiltig otakt
för den dansen skulle aldrig vara enkel att dansa var det någon som sa
någon som visste lite mer än jag
med lite mer och lite mindre kommer vi nog alla bli lagom
tillslut
och i ett vakuum med skärvor av allt som en gång fanns
skulle jag och du dansa perfekt
men du,
du vet att mitt hjärta alltid har slagit i otakt
och du återvänder endast som min vän..




Fri vers av mbl
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 20:12



Bookmark and Share


  aol
sorgligt blev berörd
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl